Christmas Beautygifts

Jag vet att jag är lite sent ute men tänkte att jag kunde visa upp vilka skönhetsprodukter jag fick i julklapp! det har ju gått två veckor sen jul nu med så har hunnit testa dom en del och slänger därför in en kort recension om varje grej med:)
 
1.
Midnight Massage bar från Lush.
Denna är till för att återfukta huden så man drar den helt enkelt över torra områden fram och tillbaka så att produkten knådas in ordentligt. Jag gillar den mycket, den doftar av lavendel vilket jag gillar.
Det negativa med den är att det tar en stund för "oljan" att tränga sig in i huden så jag rekommenderar att använda den på kvällen innan läggdags:)
 
2.
 
Snow Fairy showergel från Lush.
Denna duschkrämen luktar fantastiskt! den har en väldigt söt doft som påminner om godis och sockervadd. Den är väldigt dryg i konsistensen så den kommer förhoppningsvis räcka länge. Rekommenderar starkt!
 
3.
Body Buff från märket bliss (finns att köpa på åhlens,kicks)
Denna produkt hade jag önskat mig då jag för ett par veckor sedan blev helt förälskad i lukten (den luktar sommar!) och veckorna innan jul sysselsatte jag mig med att alltid smyga in på åhlens om jag var i närheten och bara lukta på den hahah.
Men jag ville inte köpa den själv då jag tyckte att den var lite dyr (345kr!) och sen så var ju julen precis runt hörnet så den fick stå på min önskelista istället;)
Denna body buff skulle jag vilja beskriva som en blandning mellan en body scrub och en body butter. Jag Älskar den, vet inte hur jag ska klara mig utan den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0