I love it when it sparkle <3

Jag är en sån person som är en riktig sucker för söt förpackning. Om en produkt har en söt förpacknin (oftast rosa och glittrig) så är det ungefär 90% större chans att jag köper det än annars hah. Så när vi ändå pratar om saker i fin förpackning så tänkte jag visa upp dessa tre saker som jag köpte på H&M häromdagen. Dessa grejer har jag inte sett förut så antar att det är en ny liten kollektion med skönhetsprylar som dom gett ut..
 
Alla tre av dessa produkter har rosa förpackning och glittrig produkt innuti + att de luktar supergott...
 
                      
Först ut har vi denna shimmering shower/bath cream som luktar amazing och glittrar fint och löddrar upp bra. 30 kr gick den för.
 
       
Sen så har vi denna shimmering body butter som är väldigt krämig och go i konsistensen och den lämnar huden len och skinande. Denna kostade 40 kr:)
 
                    
Sist men inte minst har vi denna Shimmering body splash och den kostade mig också 40 kr.
denna ger dig en god doft samtidigt som du blir VÄLDIGT glittrig så verkligen en perfekt grej att ta på sig om man ska ut och dansa eller liknande. Kanske inte lika passande för jobbet;)
 
Så allt som allt fick jag dessa tre produkter för endast 110kr. Inte alls mycket pengar för dessa produkter enligt min åsikt!.

Kommentarer
Postat av: Caroline @makeupedia.se

Den där Bath Shower Cream verkar dofta riktigt gott! Har varit slutsåld där jag kikat..

2012-12-29 @ 15:51:39
URL: http://makeupedia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0