Dagens Wantiie

Följ min blogg med Bloglovin
En produkt som jag bara är såååå  sugen på att testa nu är denna body buff från märket bliss. Jag var inne på Åhlens för ett par dagar sedan och luktade på den och prövade lite på handen och jag säger bara Oh My God. Den luktade något gudomligt, en väldigt mild god lukt var det och den kändes väldigt återfuktande samtidigt som den exfolierade huden lite. Antar att body buffen är som en blandning mellan en body scrub och en body butter. Jag hade gärna köpt den men prislappen låg på hela 375 kr vilket jag tycker är lite mycket för en sådan produkt. Men den ligger högst upp på min önskelista nu till jul!:D
                            
 

I love it when it sparkle <3

Jag är en sån person som är en riktig sucker för söt förpackning. Om en produkt har en söt förpacknin (oftast rosa och glittrig) så är det ungefär 90% större chans att jag köper det än annars hah. Så när vi ändå pratar om saker i fin förpackning så tänkte jag visa upp dessa tre saker som jag köpte på H&M häromdagen. Dessa grejer har jag inte sett förut så antar att det är en ny liten kollektion med skönhetsprylar som dom gett ut..
 
Alla tre av dessa produkter har rosa förpackning och glittrig produkt innuti + att de luktar supergott...
 
                      
Först ut har vi denna shimmering shower/bath cream som luktar amazing och glittrar fint och löddrar upp bra. 30 kr gick den för.
 
       
Sen så har vi denna shimmering body butter som är väldigt krämig och go i konsistensen och den lämnar huden len och skinande. Denna kostade 40 kr:)
 
                    
Sist men inte minst har vi denna Shimmering body splash och den kostade mig också 40 kr.
denna ger dig en god doft samtidigt som du blir VÄLDIGT glittrig så verkligen en perfekt grej att ta på sig om man ska ut och dansa eller liknande. Kanske inte lika passande för jobbet;)
 
Så allt som allt fick jag dessa tre produkter för endast 110kr. Inte alls mycket pengar för dessa produkter enligt min åsikt!.

That day of the week

Follow my blog with Bloglovin
Igår så var det den dagen i veckan då jag tvättar mina sminkborstar. Detta är mycket viktigt för att undvika att bakterier och smuts byggs upp i sminkborstarna. Den enda sminkborsten som jag faktiskt tvättar mer än en gång i veckan är min foundationborste då det är den som man kör runt i hela fejjan varje dag;)
 
        
 
Det jag använder mig av när jag tvättar mina borstar är detta shampo från elf (eyeslipsface) som faktiskt är till för att rengöra just sminkborstar. Men vanligt hårshampo funkar också finfint:)
        
Follow on Bloglovin

<3 my new shorts...

Köpte ett par nya shorts på gina häromdagen och är helt förälskad i dom. Har letat efter liknande ett bra tag!. 350 kr gick de loss för:)
 
 

RSS 2.0